Ecranele: cum le afectează copiilor sănătatea mintală

Publicat de Dr Mind pe

În era tehnologiei, copiii sunt expuși din ce în ce mai mult la ecrane și dispozitive electronice. Din păcate, acest lucru poate duce la un fenomen preocupant: izolarea socială. Observăm din ce în ce mai des copii care, chiar când se întâlnesc, își petrec timpul cu ochii în telefoane sau tablete, discutând despre jocuri și pierzând contactul cu joaca și interacțiunea fizică.
???? Impactul asupra sănătății fizice și emoționale
Această izolare poate avea consecințe serioase. Copiii pot dezvolta probleme de sănătate fizică din cauza lipsei de activitate și interacțiune în aer liber. De asemenea, pot apărea dificultăți în dezvoltarea abilităților sociale și în stabilirea unor relații autentice.
???? Cum pot ajuta specialiștii din clinica Dr. Mind
Dacă sunteți în situația în care copilul dumneavoastră se confruntă cu statul prea mult în fața ecranelor, specialiștii de la Dr. Mind pot oferi sprijin și îndrumare. Prin evaluări detaliate și terapii personalizate, ajutăm copiii să-și redescopere joaca și să își dezvolte abilitățile sociale. Totodată, promovăm un echilibru sănătos între utilizarea tehnologiei și interacțiunile umane.
????‍⚕????‍⚕ Împreună, putem readuce zâmbetele și bucuria în viața copiilor noștri!

Categorii: Blog

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+40743 105 100